Za mladence koji su odlučili da sa najdražim gostima kod nas proslave svadbenu svečanost, odnosno početak zajedničkog života, s ponosom predstavljamo naše veličanstvene restoranske prostore.

Kristalna Dvorana s kapacitetom oko 270 i velika sala Restorana Gros  s kapacitetom od 450 sedećih mesta koje uz vašu i kreativnost našeg stručnog osoblja postaje idealnom za proslavu svadbenih svečanosti.

Prostor odiše modernom raskoši, odmerenim detaljima i neponovljivom elegancijom.

Celokupni je prostor klimatizovan, što omogućuje ugodne trenutke tokom te čarobne večeri. Zavisno o broju gostiju, te Vašim željamai zamislima, a u dogovoru s našim iskusnim konobarima, raspored je moguć u više varijanti.
Cvetni aranžmani kao i eventualna dodatna uređenja sale ostavljene mladencima na maštu.

Što se pak gastro-ponude tiče, možete birati između ponuđenih maštovitih jelovnika, ali i kreirati vlastiti, zavisno o željama i prehrambenim navikama Vaših gostiju. Na izbor su Vam ponuđeni i načini služenja jela – od klasičnog posluživanja na ovalima(forleger), do  bogatog buffet stola (tzv svedski sto)

Vrhunski konobari i kuvari na čelu sa našim menadžerom preuze će na sebe protokol svadbene svečanosti, kako bi mladencima omogućili bezbrižan i neometan užitak te kako bi ta večer doista bila posebna.

Za sve goste svečanosti osiguran je prostrani parkirališni prostor za oko 200 automobila sa 24-satnim nadzorom.

Za sve detaljne dogovore stoji Vam na raspolaganju naše stručno i ljubazno osoblje koje će učiniti sve kako bi Vaša svadbena svečanost bila nezaboravna i Vas dostojna!